Na ndiqni / Follow Us:

Qendra për Ndihmë Juridike

IKD

Home Sinjalizuesit e korrupsionit

Kush përfiton nga QNJ-IKD

Kontakti

Instituti i Kosovës për Drejtësi (Qendra për Ndihmën Juridike), Rr. Rrustem Statovci, Hyrja I, nr. 1 dhe Z3-S4. nr.1, Prishtinë.

KONTAKTO PA PAGESË
0800 22 222

Ndihmë juridike për sinjalizuesit e rasteve të korrupsionit

QNJ do të ofrojë ndihmë juridike falas për sinjalizuesit e rasteve të korrupsionit në përputhje me Ligjin për Mbrojtjen e Sinjalizuesve në Kosovë. Ndihma juridike falas do të ofrohet përmes këtyre veprimeve por duke mos u kufizuar në:

  • Ofrimin e këshillave ligjore lidhur me të drejtat dhe obligimet e sinjalizuesve,
  • Dhënien e këshillave apo përfaqësimin me avokat në rast të shkeljes së të drejtave të sinjalizuesve; dhe
  • Formave tjera që kanë për qëllim promovimin dhe respektivimin e të drejtave të sinjalizuesve qoftë pranë organeve administrative apo gjyqësore.
Click to Hide Advanced Floating Content