Na ndiqni / Follow Us:

Contact Us Style Three

Home Kontakti

NUMRI KONTAKTUES

0800 22 222

EMAIL

info@ndihmajuridikeikd.org

LOKACIONI

Instituti i Kosovës për Drejtësi (Qendra për Ndihmën Juridike), Rr. Rrustem Statovci, Hyrja I, nr. 1 dhe Z3-S4. nr.1, Prishtinë.

  APLIKO ONLINE PËR NDIHMË JURIDIKE FALAS NGA QNJ – IKD

  PLOTËSO TË DHËNAT PERSONALE

  Kërkuesi


  PoJo  Ndihmë juridike falas primare;Ndihmë juridike falas sekondare.  Përkrahjen juridike të grave në realizimin e të drejtave pronësore,Ndihmë juridike nga të drejtat e marrëdhënies së punës, çështjet që kanë të bëjnë me kontratat dhe çështjet e pensioneve të ndalura nga autoritetet serbe,Ndihmën juridike në mbrojtjen e të drejtave të pakicave, personave të zhvendosur brenda vendit, refugjatëve dhe azilkërkuesve,Ndihmën juridike në çështjet e dhunës në familje me bazë gjinore dhe kompensimin për të mbijetuarat e dhunës seksuale në kohën e luftës,Ndihmën juridike për mbrojtjen e të drejtave të burgosurve,Ofrimi i ndihmës juridike sinjalizuesve të rasteve të korrupsionit si dheNdihmë tjetër.


  GjykatëProkuroriPolici  Click to Hide Advanced Floating Content